Project management

Sommige vastgoedprojecten vragen om een scherp advies of tijdelijke ondersteuning. Wilt u herontwikkelen, verkopen of verhuren, maar u heeft niet de tijd of voldoende kennis in huis? Door onze ruime ervaring kunnen wij u bijstaan met raad en daad zodat u de juiste keuzes maakt.

Eerst inventariseren, dan adviseren
Heeft u een vastgoed- of huisvestingsvraagstuk, dan kijken we graag met u mee. Samen zoeken we uit waar precies uw behoefte ligt. Afhankelijk van de vraag zorgen we voor een treffend advies of pakken wij het als interim-opdracht voor u op.

Behoefte aan een adequaat advies?
Wij kunnen u op verschillende vlakken adviseren. Of u nu op zoek bent naar nieuw vastgoed, advies wenst bij een locatie die u (op het oog) heeft of juist niet precies wat u met uw vastgoedvraagstuk moet, bij ADAM Vastgoed vindt u de vastgoedadviseur die u kan helpen. Wilt u met ons kennismaken of een persoonlijk advies? Laat het ons weten.

Liever de kennis in huis halen?
Als interim-manager kunnen wij een vastgoedorganisatie of -afdeling optimaliseren, een bepaald traject doorrekenen of een project begeleiden. We brengen het vraagstuk in kaart en inventariseren mogelijke oplossingen. U haalt tijdelijk de kennis in huis om een vastgoedproject succesvol af te ronden. Efficiënt en effectief!

Vastgoedexpert met een maatschappelijk fundament

Behalve advies en interimdiensten biedt ADAM Vastgoed ook andere expertises aan op het gebied van uw vastgoed. Ons aanbod is compleet en op maat met onder andere vastgoedontwikkeling, assetmanagement en projectmanagement. We ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig. U kunt rekenen op hoogwaardige service, een transparante aanpak en antwoorden op al uw vastgoedvragen.

Vastgoed met een maatschappelijke bijdrage?
Neem gerust contact met ons op!