Over ons

Prettig, betaalbaar én comfortabel wonen of een fijne plek om te ondernemen, dat is waar we bij ADAM Vastgoed voor gaan. Onze focus ligt op het realiseren van vastgoed met een duidelijke maatschappelijke waarde. Of het nu gaat om betaalbare (huur-) woningen of om het huisvesten van startende en/of maatschappelijke ondernemers, wij vinden het belangrijk dat iedereen een passend ‘thuis’ vindt.

Onze kracht zit in projecten en vastgoed met enige complexiteit. We zoeken naar out-of-the-box oplossingen voor niet alledaagse uitdagingen. Daar krijgen wij energie van! Onze ervaring in het veld zorgt voor soepele trajecten: van het samenwerken (met gemeenten en andere instanties), via het doorlopen van procedures, tot het verkrijgen van vergunningen. Onze technische achtergrond en financiële kennis helpt daar ook bij.

Altijd een duurzaam plan en een transparante aanpak

Flexibel en beheersbaar
We hebben het intern goed geregeld. De organisatie is compact en zit vol ervaring. Waar nodig schalen we op met betrouwbare ontwikkel- en realisatiepartners. Een project is hierdoor nooit te klein of te groot, al richten we ons voornamelijk op middelgrote projecten tot maximaal 80 woningen of tot 5.000 m2 VVO. Bij elke vraag zoeken we naar de meest efficiënte en effectieve samenwerkingsvorm. Zo blijven de kosten beheersbaar en zijn de resultaten uitstekend.

Droom vaak de start van iets moois
Wij streven altijd naar een realistisch en duurzaam plan met een transparante aanpak. We gaan op zoek naar de balans tussen de samenwerkingspartners en respecteren elkaars belangen. Dromen en ideeën zijn vaak het begin. Een doordacht plan vormt vervolgens de basis voor een realiseerbaar project. Wij blijven elke stap kritisch en proactief. Met elkaar maken we er een succes van!

Vastgoed met een maatschappelijke bijdrage?
Neem gerust contact met ons op!