Vastgoed ontwikkeling

De ambitie van ADAM Vastgoed is de wereld een stukje leefbaarder maken. Wij willen met betaalbaar en tegelijkertijd kwalitatief vastgoed een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving.

Het optimale resultaat voor eigenaar, gebruiker én omgeving
Ons hart gaat harder kloppen van vastgoed met enige complexiteit. We werken met passie, creativiteit en een gezonde dosis flexibiliteit. Onze kennis en ervaring komt het best tot zijn recht op middelgrote projecten tot 80 woningen of tot 5.000 m2 VVO. Extra aandacht besteden we aan de kenmerken van een locatie en de omgeving. Zo halen we niet alleen voor u en de gebruiker het optimale uit het gebouw, maar kijken we ook wat het project te bieden heeft aan de omwonenden. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten!

Op zoek naar een bevlogen partner met oog voor het maatschappelijk belang?
Zoekt u de juiste partner voor de (her)ontwikkeling of transformatie van uw locatie of pand en kijkt u verder dan alleen het financiële rendement van een object? Dan voelt u zich vast thuis bij ADAM Vastgoed! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden!

Vastgoedexpert met een maatschappelijk fundament

Behalve vastgoedontwikkeling biedt ADAM Vastgoed ook andere expertises aan op het gebied van uw vastgoed. Ons aanbod is compleet en op maat met onder andere assetmanagement, projectmanagement en advies- en interimdiensten. We ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig. U kunt rekenen op hoogwaardige service, een transparante aanpak en antwoorden op al uw vastgoedvragen.

Vastgoed met een maatschappelijke bijdrage?
Neem gerust contact met ons op!