Asset­mangement

Op zoek naar beter rendement op uw vastgoedportefeuille? Met het effectieve assetmanagement van ADAM Vastgoed krijgt u de kosten, opbrengsten en risico’s van uw bezit helder in beeld, voor nu en voor de toekomst.

Effectief en kostenefficiënt assetmanagement
Voor onze opdrachtgevers beheren en analyseren wij vastgoedportefeuilles zoals winkels, (huur-)woningen of maatschappelijk vastgoed. Volgens een zorgvuldig uitgewerkte strategie optimaliseren wij zo voor u het rendement. Goed en strategisch beheer zorgt voor een exploitatie die bij uw doelstellingen past. Zodat het niet alleen nu maar ook in de toekomst zijn waarde houdt.

Transparant, betrouwbaar en adequaat
Goed assetmanagement vraagt om vertrouwen. Daarom zijn wij in alles open en transparant. Uiteraard begint dat al bij de eerste afspraak waarbij we uw wensen bespreken. Voelt dat goed en gaan we samenwerken? Dan houden we u nauwgezet op de hoogte van alle stappen die we nemen. We komen onze afspraken na. U weet dus precies waar u aan toe bent en hoe uw vastgoed en rendement ervoor staat. 

Ook uw assetmanagement uit handen geven?
Bent u op zoek naar een ervaren partner die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en uw assets optimaal laat renderen? Laten we dan eens kennismaken.

Vastgoedexpert met een maatschappelijk fundament

Behalve assetmanagement biedt ADAM Vastgoed ook andere expertises aan op het gebied van uw vastgoed. Ons aanbod is compleet en op maat met onder andere vastgoedontwikkeling, projectmanagement en advies- en interimdiensten. Met een team van specialisten ondersteunen we onze opdrachtgevers waar nodig. U kunt rekenen op hoogwaardige service, een transparante aanpak en antwoorden op al uw vastgoedvragen.

Vastgoed met een maatschappelijke bijdrage?
Neem gerust contact met ons op!