Project management

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of sloop, goed projectmanagement zorgt voor een soepel en vlekkeloos verloop van het hele proces. Wij realiseren uw project binnen budget en conform planning.

Wij behartigen uw belangen van A tot Z
Heeft u niet de tijd of de kennis in huis om een vastgoedproject goed te begeleiden? Met de hulp van ADAM Vastgoed kunt u (een deel van) dit werk uitbesteden en houdt u grip op uw project. Wij behartigen uw belangen van A tot Z en spreken moeiteloos de taal van de (ver)bouwers. Wij zorgen voor inzicht in risico’s en procedures, verzorgen de aanvraag van vergunningen, zetten de aanbesteding uit, contracteren leveranciers en houden vinger aan de pols op het financiële vlak. Het is ons vak en onze passie!

Transparantie bij veranderende inzichten
Natuurlijk is het altijd mogelijk dat er gedurende het traject sprake is van veranderende inzichten. Dit vraagt om enige flexibiliteit. Wij adviseren u hierin vanuit onze jarenlange ervaring en zorgen voor een overzichtelijk en transparant proces. U komt niet voor verrassingen te staan. 

Kunt u een goede projectmanager gebruiken?
Bent u op zoek naar professionele begeleiding bij een deel van uw (ver)bouwproject, renovatie of voor het gehele proces? Maak dan gebruik van onze expertise. Neem contact met ons op voor een advies op maat of een vrijblijvende kennismaking.

Vastgoedexpert met een maatschappelijk fundament

Behalve projectmanagement biedt ADAM Vastgoed ook andere expertises aan op het gebied van uw vastgoed. Ons aanbod is compleet en op maat met onder andere vastgoedontwikkeling, assetmanagement en advies- en interimdiensten. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig. U kunt rekenen op hoogwaardige service, een transparante aanpak en antwoorden op al uw vastgoedvragen.

Vastgoed met een maatschappelijke bijdrage?
Neem gerust contact met ons op!