Van Vollenhovenlaan

Voor en namens woningcorporatie Rijswijk Wonen hebben we de herontwikkeling van de Wijk Te Werve in Rijswijk opgepakt. Voor dit deel aan de Van Vollenhovenlaan is samen met KAW de planologische uitwerking verzorgd. Vervolgens heeft Vidomes haar 14 eengezinswoningen gerealiseerd en hebben wij in samenwerking met Capital Value een verkooptender georganiseerd voor de drie appartementenblokken.

Rijswijk Wonen wilde vanuit de leefbaarheid van de wijk meer diversiteit in het woningaanbod. Op de plek van de bestaande portiekflats, wilden ze appartementen in de vrije sector segment. Wegens wijzigingen in de wetgeving en beleid van Rijswijk Wonen, konden zij die niet zelf realiseren. We hebben de verkoopprocedure zo georganiseerd dat commerciële ontwikkelaars binnen de kaders van het nieuwe bestemmingsplan een zo optimaal plan konden ontwikkelen. Op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben we vervolgens een partij geselecteerd.

Inmiddels heeft Van Willigen Partners Vastgoedontwikkeling de bestaande portiekflats van Rijswijk Wonen gekocht. Zij ontwikkelen en realiseren in samenwerking met Bijl architecten en Aan de Stegge Roosendaal de getoonde appartementenblokken genaamd ‘De Drie Hofdames’. Met deze realisatie is er weer een stukje van de verbetering van de wijk Te Werve afgerond.

Klant

Rijswijk Wonen

Datum

2010 - 2017

Bekijk meer

Op de Weele - Bergen op Zoom

Projectmanagment  /  Vastgoed ontwikkeling

De Rotonde - Hoogerheide

Assetmanagment  /  Transformatie  /  Vastgoed ontwikkeling

Vastgoed met een maatschappelijke bijdrage?
Neem gerust contact met ons op!