Generaal Swartlaan

Het hoogwaardige nieuwbouwcomplex aan de Generaal Swartlaan telt veertig energiezuinige appartementen. Het zijn 18 vrije sector appartementen en 22 sociale huurappartementen.

Alle appartementen hebben een privébalkon. Vanwege de zonnige oriëntatie van de galerij en om de sociale interactie binnen het complex te vergroten, is de galerij voorzien van verbredingen zodat men ook hier een zitje kan plaatsen. De verticale geleding die hierdoor ontstaat geeft ook de galerijzijde veel kwaliteit.

Het complex is bestemd voor senioren waardoor het verplichte parkeerterrein niet intensief gebruikt zal worden. We hebben hier samen met WURCK een creatieve en duurzame invulling aan gegeven. Door een diversiteit aan materiaal gebruik is de suggestie van een drooggevallen rivier gecreëerd. Door de toepassing van een waterdoorlatende laag is er geen aansluiting op het riool noodzakelijk.

Het project was de aftrap van de transformatie van de wijk Te Werve in Rijswijk. Het project heeft 22 sociale huurwoningen en 18 vrije sector appartementen. De woningen zijn energiezuinig en er is extra aandacht besteed aan de gemeenschappelijke ruimtes.

Klant

Rijswijk Wonen

Datum

2009 - 2012

Bekijk meer

Op de Weele - Bergen op Zoom

Projectmanagment  /  Vastgoed ontwikkeling

Van Vollenhovenlaan - Rijswijk

Planologie  /  Vastgoed ontwikkeling  /  Verkoop

Vastgoed met een maatschappelijke bijdrage?
Neem gerust contact met ons op!